Xtra Digital Logo
FULL SERVICE RECLAMEBUREAU BREDA.

RECLAMEBUREAU VOOR CREATIEVE CONCEPTEN...

Creativiteit wordt ingezet om een beter imago of een innovatief idee, maar vooral om een positieve klantbeleving te realiseren. Een creatief idee leidt tot meer exposure, doelgroepen willen zich hiermee identificeren en nog belangrijker gaan het kopen.

In de retail heeft u naast een goed idee ook een concept nodig om meer producten op termijn te kunnen verkopen. Verschillende doelgroepen of gebruikers te kunnen aanspreken of om meer keuzes of gebruiksmomenten te bieden binnen het assortiment.

EEN MULTICULTUREEL RECLAMEBUREAU.

Daarnaast wordt onze samenleving multicultureel in zowel aanbieders als gebruikers.
Steeds meer producten worden afgestemd op speciale behoeftes, acties worden afgestemd op speciale events en steeds snel wisselende producten vragen om specifieke retail marketing.

 

ANDERS DENKEN. ANDERS DOEN.

Creativiteit kunt u ook inzetten om klanten eens anders te benaderen, of om uw product of dienst te innoveren. Begin hier vandaag nog mee en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

VERKOOPGERICHT.

Xtra levert meerwaarde op basis van rendement. Specialist op het gebied van Marketing & Sales concepten, internet, webtelevisie, narrowcasting, sponsoring van tv-programma's en toepassen van social media. Marketing professionals die nieuwe wegen voor u bewandelen met als doel: Bestaande klanten binden. Nieuwe klanten vinden. Hoe wij werken?