Xtra Digital LogoEEN FRANCHISE ONDERNEMING STARTEN?

Start met onze franchise formule je eigen reclame- en online marketing bureau.

Heb je altijd al gedroomd van je eigen internet marketing bureau met de uitstraling en professionaliteit van de bekende namen? Ben je al actief ondernemer, maar wil je af van alle administratieve rompslomp en echt kostenefficiënt werken? Ben je het beu om overal alleen voor te staan? Sluit je dan aan bij de succesformule van Xtra Marketing & Sales.

De franchise formule onderscheidt zich door innovatie, imago en klantbeleving.

Xtra Marketing & Sales is het eerste landelijke virtuele marketing bureau. Dit betekent dat wij geen traditionele vestigingen meer hebben maar gebruik maken van geavanceerde software waarmee we vraag en aanbod met elkaar in contact brengen. Het gehele proces wordt begeleid door de Internet Marketing & Sales Adviseurs.

Zelfstandig ondernemer / franchisenemer worden?

Onze dienstverlening bestaat uit het adviseren, verkopen van diverse webapplicaties, e-mail marketing, nieuwsbrieven, online brochures en huisstijlen. Daarnaast ontwikkelen wij online campagnes en houden wij ons bezig met zoekmachine optimalisatie en verzorgen wij teksten, blogs en onderhouden wij sociale media platformen.

Wij zijn gespecialiseerd in het MKB en middelgrote bedrijven waarbij het verkoopsucces van onze opdrachtgevers altijd voorop staat. Het succes van ons concept heeft zich de afgelopen jaren dus al bewezen!

 

Ondernemersprofiel franchisenemer:

Mensen die graag commercieel actief zijn, fulltime of parttime. Je combineert je eigen ondernemerstalent met de voordelen van werken vanuit huis of kantoor binnen een ambitieuze en vernieuwende organisatie.

De jarenlange ervaring van het management van Xtra Marketing & Sales en de franchise branche en de ondersteuning die je op alle vlakken krijgt, garanderen je een snelle uitbouw van een succesvolle eigen marketing onderneming in jouw exclusieve regio.

Waarom een Franchise starten?

90% van de franchise bedrijven functioneert na 10 jaar nog, terwijl 82% van de onafhankelijke bedrijven verdwenen is. (Ministerie economische zaken Amerika).

Hoewel slechts 8% van de bedrijven franchisers zijn, vertegenwoordigen ze 40% van de detailhandelsomzet in de Verenigde Staten. Bedrijven en consumenten geven tweemaal zo vaak de voorkeur aan nationale organisaties. Bewezen methodes en formules zijn vaak beter dan 'vallen en opstaan'. Een franchise onderneming is meestal makkelijker te verkopen en heeft een grotere waarde dan een onafhankelijke onderneming. De synergie van een groep mensen, die allemaal ideeën en motivatie bijdragen, is waardevol voor ieder individu.

Interesse in een Franchise onderneming?

Maak een vrijblijvende afspraak met Chris Meeusen. Tel. 076-76 76 305