Xtra Digital Logo
FULL SERVICE RECLAMEBUREAU BREDA.

HET LOGO IS HET MERKBEELD VAN UW ONDERNEMING.

Het logo en de huisstijl zijn een belangrijk onderdeel van het gehele communicatie traject. Immers een logo ofwel beeldmerk zorgt ervoor dat uw product, onderneming of dienstverlening zich onderscheidt van de concurrenten die in dezelfde sector werkzaam zijn. Een logo ontwerp vervaardigen kost tijd en vooronderzoek om het juiste gevoel en boodschap te kunnen vertalen naar de doelgroepen.

Een logo / merkbeeld moet zich onderscheiden...

Een logo moet zich in ieder geval onderscheiden van de concurrentie om zo herkenbaar te kunnen zijn. Daarnaast vereist een goed logo de nodige creativiteit om vooral onderscheidend te kunnen zijn. Simpele vormen blijven het snelst bij de doelgroep hangen. Voor een onderscheidend logo dat op diverse uitingen toepasbaar is maakt u het beste snel een afspraak met de grafische designers van Xtra Marketing & Sales.

HUISSTIJL ONTWERP.

De huisstijl van uw onderneming is bepalend voor de visuele identiteit hiervan. Onder de visuele identiteit verstaan we de weergave van logo, bedrijfsnaam, kleur, typografie (lettertypen), vormentaal (stramienen / vlakken / curves / opmaak) en stijl in beeldtaal / fotografie. Raadpleeg de Xtra designers!

Onze designafdeling kan u met al deze zaken van dienst zijn. Wilt u een huisstijl laten ontwerpen voor uw nieuwe onderneming of uw huidige huisstijl laten restylen? In onze portfolio ziet u enkele huisstijlen waarvoor wij verantwoordelijk zijn. Voor meer voorbeelden komen we graag bij u langs. Wilt u onze professionele mening eens horen of weten of uw huidige huisstijl nog wel past bij uw onderneming en positionering? Neem dan contact met ons op. Tel. 0767676305. Of kijk voor een Xtra vestiging bij u in de buurt.