Xtra Digital LogoDESIGN, DTP EN PRODUCTIE VAN MAGAZINES & CATALOGI.DESIGN, DTP EN PRODUCTIE VAN MAGAZINES & CATALOGI.DESIGN, DTP EN PRODUCTIE VAN MAGAZINES & CATALOGI.

XTRA MAGAZINES & CATALOGI.

Xtra maakt geprinte magazines en catalogi interactief door middel van QR-codes of Layers. Verpakkingen, advertenties en schapkaarten kunnen worden voorzien van een QR-code. Deze QR-code of Layer kan na het scannen met een mobiele telefoon de gebruiker leiden naar een website(pagina), SMS, telefoonnummer, of tekst van 250 karakters. Hierdoor krijgen geprinte magazines een toegevoegde waarde om nieuwe interacties aan te kunnen gaan met de lezers.

HUIS AAN HUIS BROCHURES.

Met huis aan huis brochures zorgt u voor meer verkoop op de winkelvloer.
Met een (huis-aan-huis) brochure of folder komt u bij uw vaste klanten, uw 'slapende' klanten, en ook bij uw gehele (regionale) doelgroep letterlijk over de vloer. Maar natuurlijk wilt u ook dat uw brochure of folder bovenop de stapel komt te liggen en goed gelezen wordt. Wij creëren voor u een brochure of folder die opvalt en uw klant verleidt.

Deze verleiding is voor u van belang zodat u brochure gelezen wordt en uw klanten ook daadwerkelijk bij uw winkel, showroom of onderneming zullen bestellen. Een doordachte lifestyle brochure zal met veel plezier door uw klanten thuis op de bank worden gelezen.

MOTOR & LIFESTYLE MAGAZINE MOTODRIVE.

Xtra verzorgt het online en printed magazines MotoDrive. De gedrukte oplage is 140.000 exemplaren en daarmee is MotoDrive het grootste motormagazine van Nederland. Xtra Marketing & Sales verzorgt het design, ontwerp, de opmaak, drukwerk en de advertentie werving voor het magazine.

XTRA DATABASE PUBLISHING.

De opmaak van catalogi kan zeer kosten efficiënt worden uitgevoerd door middel van database publishing. Database publishing is de manier om productinformatie te publiceren en te beheren vanuit de database. Ook geschikt voor online catalogi of in combinatie met webpagina’s.

XTRA ONLINE MAGAZINES.

Een interactief online magazine is ideaal te gebruiken voor de presentatie van uw commerciële uitingen en/of ter vervanging van uw standaard nieuwsbrieven. Door het online magazine interactief te maken zal de bezoeker sneller geneigd zijn om het online magazine langer te lezen en vervolgens door te klikken naar de (gelinkte) pagina's op het internet. Daarnaast kunt u ook videos in een online magazine opnemen.

Overweegt u de opmaak en de productie van uw bestaande magazine uit te besteden, neem dan contact op met Xtra Marketing & Sales. Tel 076-7676305.  Ook voor de productie van nieuwe catalogi, brochures of interactieve magazines kunt u bij Xtra terecht!