Xtra Digital Logo

MARKETING & COMMUNICATIE.

MARKETING, COMMUNICATIE & RECLAMEBUREAU.

Strategisch denken en het merk bewaken zijn vandaag en in de toekomst van cruciaal belang. Bij Xtra Marketing & Sales, behoort dit tot één van haar kerncompetenties.

Een merk helpt consumenten om keuzes te maken in een wereld met steeds meer opties. Een merk biedt bescherming en voorkomt onbewuste prijsverlagingen. Een merk levert ervaringen en loyaliteit die meer waard zijn dan alleen het product en gaan een rol spelen in het leven van de consument of bij uw relatie.

Krachtige merken differentiëren zich door eenheid. In positionering, uitstraling en look & feel. Van website, webshop tot winkelvloer, van direct (e-)mail tot print. Van verpakking tot en met display en P.O.S. materiaal. Op de juiste plaats en het juiste moment. Een consument herkent eenheid en uitstraling.

DE MAGISCHE DRIE-EENHEID...

Xtra heeft van de marketingtechnische integratie haar specialisme gemaakt. Wij brengen internet, printed media en retail samen. De oude Grieken noemden het Trinitas, de magische drie-eenheid. Alles op één lijn en één hoofddoel: meer verkopen. Door het koppelen van marketing, reclame en techniek.

CONSISTENT IN RECLAME-UITINGEN.

Consistentie is het toverwoord. Creativiteit en een consistente uitwerking van uw reclamecampagne naar verschillende kanalen, maken het merk uiteindelijk uniek en succesvol. Xtra werkt daarbij verkoopgericht om meer omzet voor u als opdrachtgever te realiseren.