Xtra Digital Logo
ONTWERP &
DESIGN BUREAU.

ONTWERP & DESIGN.

Het creatieve team van Xtra is goed opgeleid in de disciplines van branding en grafisch ontwerp. Echter, ook in interactive design en user experience om te kunnen communiceren met de moderne consument.

Wij zijn daarnaast een digitaal design bureau en geloven in de kracht van merken. Wij bouwen en creëren merken omdat wij geloven in het maken van zaken die groter lijken dan ze zijn, ofwel meer exposure en meer beleving.

Wij creëren een sterk imago over verschillende platformen, onthullen de unieke eigenschappen van een merk, product of dienstverlening door het ontwikkelen van een communicatie strategie en verbinden deze aan bestaande en nieuwe klanten.

RETAIL, AUTOMOTIVE, LEISURE EN B2B.

Wij zijn gespecialiseerd in retail, horeca, automotive, leisure en werken voor opdrachtgevers uit de business to business. Terwijl we onze 17 jaar reclame –en internetervaring ook graag gebruiken voor andere en nieuwe uitdagingen.

Xtra heeft ‘de alles in huis expertise’ van een full service reclame – en internetbureau in het ontwikkelen van; communicatie strategie, merkidentiteit, positionering, conceptontwikkeling, copy, art-direction, webdesign, webontwikkeling, websites bouwen, e-commerce, mobiele apps, social media marketing en retail design.

GRAFISCHE VORMGEVING.

De Xtra ontwerpstudio zorgt voor een opvallende vormgeving die duidelijk de desbetreffende doelgroep zal aanspreken. Onderscheidend, opvallend en altijd innoverend door uw merk, producten of dienstverlening en de eindgebruiker centraal te stellen.

De grafische vormgeving van advertenties, folders, brochures, huis aan huis folders, huisstijlen en meer. Onze productie mensen kunnen eventueel ook de productie voor u verzorgen van brochures, magazines, advertentiewerving, radio- of tv-commercials of internet video producties.

WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT.

Webdesign is een andere tak van sport. 
Ons zusterbedrijf Xtra Digital Agency complementeert de werkzaamheden voor alle gerelateerde internetzaken, zoals webdesign en webdevelopment. Als Digital Agency zijn zij thuis in alle vormen van digitale– en sociale media platformen waarbij de juiste doelgroep snel en meetbaar kan worden aangesproken.

Zij zetten database marketing en sociale media in om klanten te verbinden aan uw merk door imago, innovatie en klantbeleving. Door creativiteit en technologie met elkaar te verbinden ontstaat er een echte magie voor uw merk, product of dienst.