Xtra Digital LogoRETAILBUREAU VOOR DE AUTOMOTIVE.

HET RECLAMEBUREAU VOOR DE AUTOMOTIVE...

We vragen onze klanten niet wat ze niet zijn. In plaats daarvan zoeken we naar wat ze uniek maakt in hun core business. We noemen dit het ontdekken van hun DNA. Zodra we deze gevonden hebben we creëren wij het onderscheidende communicatie concept. Immers het is uw DNA, dat uw product of dienst zo bijzonder maakt.

Met het ontwikkelde magazine MotoDrive.tv ( 130.000 ex) en de online community motodrive.tv is het grootste bereik gerealiseerd onder de Nederlandse motorrijders. Met klanten als Honda Nederland, Dane Motor Fashion, Difi motorkleding, Bayard Helmets, Flexplan, Shortlease, motorbanden, motorverzekeringen en MotoPort met 20 vestigingen kennen we de markt en de trends voor motorrijdend Nederland.

INSTORE COMMUNICATIE?

Naast het ontwikkelen van showroom concepten, instore communicatie, internetapplicaties (websites, webshops, mobiele websites en apps) houden wij ons bezig met e-mailmarketing, database management en sociale media. Ontwikkelen wij nieuwe interactieve brochures met online video’s en zorgen we voor meer store traffic. Hierbij staan 3 pijlers centraal; imago, innovatie en klantbeleving.

Wilt u ook meer verkoop genereren?

Investeringen in communicatie moeten niet alleen merkbekendheid maar ook meer verkoop genereren. Deelt u deze visie? Kom dan langs voor de beste koffie en meer verkoop ideeën. Bel nu 076 - 76 76 305 voor een GRATIS afspraak.