Xtra Digital LogoRETAILBUREAU VOOR MEER VERKOOP.

Xtra Marketing & Sales:
Het retailbureau van de Benelux.

Xtra staat bekend als het cross-mediale Benelux reclamebureau dat state-of-the-art internet techniek gebruikt om bestaande klanten te binden en nieuwe klanten te vinden.  Winkelformules en business modellen zijn momenteel aan verandering onderhevig. Alles moet efficiënter, sneller en actueler.

Xtra is thuis op de winkelvloer en weet de weg naar het schap voor de fabrikant te vinden en de consument te verleiden tot aankoop. Supermarkten wisselen steeds vaker hun assortiment om actueler te kunnen inspelen op de vraag. Met andere woorden er is ruimte voor innovatie!

Xtra kent de retailers.

Xtra is van de strategie en exposure, dit laatste vertaalt zich naar markt product combinaties. Wij kennen alle retailers en weten waar we de doelgroep kunnen ontmoeten en verleiden. Daarnaast weten wij hoe retailers zich onderling verhouden… waar ze vandaan komen, waar ze staan en waar ze naar toe willen.

 Xtra levert meerwaarde op basis van rendement. Specialist op het gebied van Marketing & Sales concepten, innovaties op de winkelvloer, op internet, webtelevisie, narrowcasting, sponsoring van tv-programma's, toepassen van social media en database management. Marketing professionals die nieuwe wegen voor u bewandelen met als doel: Bestaande klanten binden. Nieuwe klanten vinden.

Met o.a. het winnen van de Wheel of Retail, de Sales Team Award prijs en de Publieksprijs voor beste webshop laat Xtra zien wat effectiviteit is.

Traffic naar de winkelvloer.

Xtra laat geen middel onbenut om consumenten naar het punt van verkoop te dirigeren. Met huis aan huis folders, online campagnes, sociale media, tv-commercials, online apps met klantenkaarten en speciale acties. Echter, altijd gerelateerd aan meer verkoop. 

Verleiding op de winkelvloer.

Met leuke acties, met schap-wobblers, display acties, unpack promoties, actie posters, actie verpakkingen: Doe mee en kom op TV. Of win een werkster voor 1 jaar en koop een 3-pack Blue Wonder. Met speciale apps voor coupons en spaarprogramma’s. Goede ideeën hebben geen grote budgetten nodig, ze vereisen alleen een doorbraak in creatief denken.

Winnaar Wheel of Retail.

De Wheel of Retail win je niet zomaar. Een distributie van 100%. Het bestverkochte product op de cm2! Wij zijn zeer geïnteresseerd in uw business case! Kom langs voor de beste koffie en meer verkoopsucces. Bel nu 076 - 76 76 305 voor een GRATIS brainstormcessie.