Xtra Digital Logo
TV-SPONSORING?

 TV SPONSORING & TV-COMMERCIALS.

Naast de inzet van tv-commercials is het mogelijk om tv-programma's te sponsoren. Voor de sponsoren zijn er mogelijkheden voor billboards, logo's, en productplacement.

 Een goed voorbeeld hiervan is de sponsoring van het tv-programma "Hoe schoon is jouw huis" door Sorbo. Door productplacement, billboards en tv-commercials rond het programma werd het nieuwe schoonmaakproduct Blue Wonder van Sorbo met succes geïntroduceerd.

Xtra Marketing & Sales zet met succes TV-sponsoring in voor Sorbo.

Xtra de specialist op het gebied van internet, bouwen van 'communities', webtelevisie, narrowcasting en sponsoring van tv-programma's heeft Sorbo breed onder de aandacht gebracht bij de winkelende huisvrouw.

Door sponsoring van het tv-programma 'De Schoonmaak diva' zijn de producten van Blue Wonder opnieuw 'breed ' op het schap geplaatst. Daarnaast helpen de Diva's de producten van Blue Wonder te verkopen op de winkelvloer met speciale displays en unpack promotions. Met succes want er zijn meer kijkers voor tv-programma's dan voor tv-commercials. Daarnaast zijn tv-programma's geloofwaardiger dan tv-commercials.

Xtra meerwaarde.

Xtra biedt meerwaarde op basis van rendement en zorgt voor duidelijk meetbare resultaten in communicatie doelstellingen. Marketing professionals die nieuwe wegen voor u bewandelen met slechts één doel; meer klanten en betere klanten voor u genereren. Tv-sponsoring iets voor U? Neem eens vrijblijvend contact op.

TV-COMMERCIALS.

Wij bedenkenspraakmakende en vernieuwende concepten die een belangrijke bijdrage leveren aan uw imago, bekendheid en winstdoelstellingen. Televisie is bij uitstek het medium om op korte termijn een grote doelgroep te bereiken. Met onze multichannel aanpak worden de tv-commercials direct doorvertaald naar internet (streaming video) en de winkelvloer (narrowcasting).

Ons reclamebureau heeft samenwerkingsverbanden met grote tv- en filmstudio's voor het realiseren van professionele filmproducties en tv-commercials.
    * TV-commercials: Fujifilm, Sorbo, Neeltje Jans
    * TV-producties: HolidayTV, De vakantiefotograaf
    * DRTV campagne en productie: Bakker-Hillegom (Duitsland)

Denkt u er aan om TV-commercials in te zetten voor uw merk of producten? Praat dan eens met Xtraprofs.