Xtra Digital Logo
WIJ ZIJN VOOR E-COMMERCE.

E-COMMERCE EN CROSS-CHANNEL

E-commerce is belangrijker dan ooit. Dat geldt zowel voor volwassen markten waar consumentenbestedingen steeds meer naar online verschuiven, als voor groeimarkten waar snelle verstedelijking en verspreiding van (mobiel) internet geheel nieuwe ‘shopping’ mogelijkheden hebben geopend.  Retailing, waarbij de verschillende verkoop- en oriëntatiekanalen van een retailer volledig met elkaar worden geïntegreerd en de klant op zijn wenken wordt bediend, zowel op het punt van verkoop als online. 

Als cross-channel specialist innoveren wij  en spelen in op de behoeften van de consument. Van POS tot mobiele webwinkels en apps voor spaarsystemen en kortings coupons.

STRATEGIE & POSITIONERING.

Na goed geluisterd te hebben, doen we research, kijken naar uw business model, het gewenste imago met daaraan gekoppeld de gewenste klantbeleving. 

Na een grondige inventarisatie ontwikkelen wij in overleg met u een strategie voor uw bedrijf, product of dienst. Welke wij uiteindelijk (inclusief de techniek) volledig in eigen huis uitwerken. Dat maakt van ons een uniek full service reclamebureau, een Team-Player met focus op omzet en resultaat. 

Gezamenlijk bepalen wij voor uw merk of dienst een unieke positionering. Wij luisteren naar uw klanten en daar waar gewenst vergroten wij het vertrouwen en/ of verbeteren de transparantie. Zo verovert uw merk of dienst de harten van uw klanten.

INNOVATIE

Samen genereren wij ideeën, bedenken innovaties en visualiseren wij deze op zodanige wijze, dat u ermee scoort. Samen zoeken we naar wat u uniek maakt in uw core business.

Wij creëren een plek voor u in een bestaand netwerk, of creëren uw eigen platform. Wij geloven in niches en volgen nieuwe wegen naar (nog) meer succes.

KLANTBELEVING

Hoe meer klanten van u houden, hoe sterker uw merk, hoe sneller succes. Wij zorgen samen met u er voor, dat klanten niet meer zonder u kunnen of willen.