Xtra Digital Logo
WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT

Webdesign Award.


Hoe wordt uw website gevonden? En als de website is gevonden; hoe houdt u de bezoekers op uw website? U krijgt slechts enkele seconden om de bezoekers te verleiden naar uw producten en/of diensten. Webdesign is niet alleen een creatief proces, maar moet ook interactief, gebruiksvriendelijk en afgestemd zijn op de zoekmachines. Kortom: Uw website verdient een professionele aanpak waardoor uw investering snel wordt terugverdiend met meer bezoekers en hogere conversies.

Webdesign voor mobiel internet.

Mobiel internet neemt toe en het aantal gebruikers stijgt met enorme aantallen.
Touch screens vragen om een ander interactief design dan de gebruikelijke websites die op de computers worden getoond. Xtra maakt webdesigns die zijn afgestemd op de diverse gebruikers en met behulp van de nieuwste applicaties op alle platformen goed werken.

Webdesign voor M-commerce.

Steeds meer consumenten hebben een smartphone of tablet waarop zij ook de mogelijkheid willen hebben om te kunnen shoppen. De draagkracht voor een m-site en/of app neemt dan ook flink toe. Hoe ver bent u met het inzetten van mobile e-commerce? Xtra verzorgt niet alleen het design maar heeft ook de techniek in huis om een app of een mobiele website voor u te maken.